Microsoft Azure

De cloud voor moderne bedrijven.

undefined

Azure is het cloudcomputingplatform van Microsoft bestaande uit een groeiende verzameling van geïntegreerde services, analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web, waarmee u flexibeler bent, meer bereikt en geld bespaart. Dit is Azure nog meer. Intercept is gecertificeerd Microsoft Cloud Partner en is uitstekend in staat uw wensen om te zetten naar Azure oplossingen.


Ongekende productiviteit

Azure is volgens Gartner de industrieleider op het gebied van cloudopslag, infrastructure-as-a-service (IaaS) en platform-as-a-service (PaaS). Samen met Office 365 bieden de Cloud diensten van Microsoft ongekende mogelijkheden.

Compatibel

Bij sommige cloudproviders moet u kiezen tussen uw datacenter en de cloud. Dit geldt niet voor Azure. Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving via het grootste netwerk van veilige verbindingen, opslagoplossingen en versleutelingsfuncties, zodat uw middelen beschikbaar zijn waar u ze nodig hebt.

Betaalbaar en schaalbaar

Omdat u bij Azure betaalt naar het gebruik, kunt u snel omhoog en omlaag schalen en betaalt u dus alleen voor wat u gebruikt. Dankzij facturering per minuut en het streven om populaire infrastructuurservices zoals berekeningen, opslag en bandbreedte voor een concurrerende prijs aan te bieden, krijgt u altijd waar voor uw geld.

Veilig en gecertificeerd

Microsoft Azure is onafhankelijk geverifieerd en voldoet aan een groot aantal richtlijnen waaronder ISO 27001, FIPS, PCI, FISMA en SOC1/SOC2. Ook is Azure goedgekeurd door de Europese Unie en De Nederlandse Bank en ondersteunt de ISO 27018 standaard die privacybescherming bij clouddiensten garandeert.

Azure producten

Intercept heeft ruime ervaring in de koppeling met en de migratie naar Microsoft Azure. Deze kennis hebben wij gebundeld in twee bewezen Azure producten waarmee uw organisatie direct in het Cloud tijdperk stapt. Azure Connect en Azure Airlift. Klik hier voor meer informatie.

Business case; kostenneutrale migratie naar de Azure Public Cloud

Vanuit de uitgangspunten flexibiliteit, continuïteit, kennisborging en compliance hebben wij een business case opgesteld waarin de IT-infrastructuur kostenneutraal wordt gemigreerd naar de Azure Public Cloud.


Meer informatie

Indien u interesse heeft in Azure of Office 365 dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Intercept is Microsoft Gold Cloud Platform Partner, Tier-1 Cloud Solution Provider en beschikt over teams van Microsoft Certified Solutions Associates, Solutions Experts en Azure Solutions Architects.

Laatste Azure nieuws


Bekijk alle Azure nieuwsberichten

Microsoft Gold Cloud Platform partner