Azure workshop op uw kantoor

Leer alles over Azure tijdens de Intercept Azure 101 workshop op uw kantoor. Een ervaren consultant geeft u inzicht in de mogelijkheden en deelt de praktijkervaring van Intercept.

 

Azure groeit hard, steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van de Public Cloud. Maar wat is Azure nu precies? En op welke manier kunt u de voordelen van de Public Cloud op Hyper scale inzetten voor uw organisatie? Intercept geeft in de workshop Azure 101 antwoorden op al deze vragen, ook nemen wij u mee in de mogelijkheden van de Azure Portal. Vanuit onze ruime kennis en ervaring met Azure bieden wij u inzicht in de mogelijkheden voor uw bedrijf en delen wij ervaringen van eerdere migraties.

De workshop Azure 101 is bedoelt voor iedereen die binnen uw organisatie werkt met en aan ICT middelen. De workshop bevat technische onderdelen maar is zo opgezet dat de inhoud interessant is voor meerdere lagen in uw organisatie, van CTO tot IT Manager en systeembeheerder. 

Aan het eind van de workshop heeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden van Azure, heeft u een kijkje genomen in de Azure portal en bespreken we de relevante diensten van Azure voor uw organisatie. Als onderdeel van de workshop krijgt u uw eigen Azure Subscription waarmee u direct met Azure aan de slag kan.

Heeft u interesse in de workshop Azure 101 op uw kantoor, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Intercept | Empowering Azure