Nieuws

MVP Global Summit 2023

De ervaring van MVP Gregor Suttie op het MVP Summit 2023 event.

Leestijd 2 minuten. Gepubliceerd: 28 april 2023

MVP Gregor Suttie blikt terug op het MVP Global

Summit event 2023

 

Het event

De MVP Summit vond plaats van 17-21 april 2023 op de Microsoft-campus in Redmond, Washington.

Het was een unieke gelegenheid voor MVP's om rechtstreeks in contact te komen met Microsoft ingenieurs en productmanagers. Er waren tal van sessies over onderwerpen als Azure, Microsoft 365, Windows, Data en AI. We konden in contact komen met andere MVP's en andere Microsoft-medewerkers en we konden relaties opbouwen die nuttig zullen zijn bij het werken met producten en diensten van Microsoft.

 

De hoogtepunten

Tijdens het evenement staan de MVP's onder strikte NDA's over de inhoud, dus ik kan geen details van de sessies delen.

Wat ik wel kan delen zijn mijn persoonlijke hoogtepunten van het evenement:

- Een van mijn hoogtepunten was de keynote speech van Executive Vice President van de Cloud en AI groep van Microsoft, Scott Guthrie. Scott besprak Microsofts visie voor de toekomst en ging in detail in op de investeringen die Microsoft doet.

- Een ander hoogtepunt was voor mij de mogelijkheid voor ons MVP's om feedback te geven over de producten en diensten van Microsoft. We konden deelnemen aan focusgroepen en andere feedbacksessies waar we onze gedachten en ideeën konden delen met Microsoft engineers en productmanagers. Deze feedback is essentieel voor de ontwikkeling van Microsofts producten en diensten en helpt ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de behoeften van Microsofts klanten.

- Tot slot was het voor mij ook een hoogtepunt om op de campus te zijn en de gebouwen te zien waar de producten worden gebouwd. De rondleidingen die beschikbaar waren voor persoonlijke deelnemers boden de mogelijkheid om de omgeving van Seattle te bekijken.

 

Samenvattend

Al met al was de MVP Summit een zeer waardevol en informatief evenement.

Voor mij bood het een forum voor MVP's om meer te weten te komen over de producten en diensten van Microsoft. Het evenement benadrukte ook het belang van het MVP-programma en de cruciale rol die MVP's spelen bij het vormgeven van de toekomst van Microsofts producten en diensten.

Het was de eerste keer dat ik MVP Summit fysiek bijwoonde en ik vond het geweldig!

'Ik hoop dat ik een MVP blijf en nog vele jaren persoonlijk aanwezig kan zijn.'

-Gregor Suttie-

MVP bij Intercept