Als je een cloudomgeving wil die aan alle regelgeving voldoet zonder zelf iets te regelen

It’s time to Intercept

 Azure Compliance & Security van Intercept

Je bedrijf veilig in de cloud. Ja, het is mogelijk.


Als erkende Microsoft-partner en leverancier van Azure, hebben we de risico's voor bedrijven geïdentificeerd en zorgen wij ervoor dat de beveiliging, regelgeving én beleidsmaatregelen van toepassing op jouw organisatie worden nageleefd. Met Azure kunnen we voor server, werkstations, apparaten en applicaties monitoring opzetten en rapporteren. Azure stelt Intercept in staat om met identiteitsmanagement jou te beschermen tegen gebruikersfouten en bedreigingen van buitenaf. Of je nu in de gezondheidszorg of financiën werkzaam bent, je bedrijf is beschermd tegen de risico's van vandaag.


In één lijn met beleid en regelgeving

Wij zorgen ervoor dat je bedrijf beschermd is en je geen slachtoffer wordt van interne of externe bedreigingen, evenals in overeenstemming blijven met de huidige beleid en regelgeving.


Maandelijkse rapportages over beveiliging en compliance

We monitoren jouw cloudomgeving, VM's en beveiliging om inzicht te krijgen in pogingen tot aanvallen, malwaregebruik of phishing pogingen, om zo in de toekomst je organisatie te helpen nog betere keuzes te maken.


Identiteitsbeheer en gebruikersbeveiliging

Zet het beheer van identiteiten en gebruikersbeveiliging over naar de cloud met Azure AD. Beheer op één plek de toegang van werknemers tot webservices van Microsoft, zoals Azure, Office 365, Dynamics CRM Online, Intune en duizenden cloudtoepassingen van andere leveranciers dan Microsoft.

Wij laten je zaken doorgaan, dag en nacht

  • 24/7 toegewijde ondersteuning
  • ISO27001 Certificatie en Microsoft Cloud Platform Gold Partner
  • Wij helpen je bij het opschalen van werkplekken
  • Maandelijkse IT-inzichten rechtstreeks in je inbox
  • Een duidelijke rekening voor alle diensten, geen creditcard benodigd