Als je wil groeien
zonder een centje pijn

It’s time to Intercept

Azure Support van Intercept

Azure Support, perfect aangepast aan jouw behoeften

24/7 monitoring, ondersteuning met flexibele SLA's, inzichten in gebruik en verbruik - dit is allemaal onderdeel van de uitstekende service die we leveren. Op basis van je zakelijke behoeften en voorkeuren bepaalt Intercept een vaste prijs per VM/ per maand.

24/7 monitoring

Je bedrijf slaapt nooit, dus wij ook niet! Je weet nooit wanneer je problemen tegen kan komen, en terwijl wij het risico hiervoor beperken, weten we dat onze klanten advies en ondersteuning zoeken. Dus we zijn er voor je, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Maandelijkse rapportering

Alle organisaties willen hun klanten beter helpen, daarom zullen wij er alles aan doen om onze klanten te ondersteunen door inzicht te geven in de prestaties van elk van de oplossingen die we verkopen.

Flexibele SLA's

Als bedrijfsspecialist voor een brede industrie en een verscheidenheid aan klanten, begrijpen wij dat elk bedrijf zijn eigen eisen heeft. Daarom gebruiken we jouw input om ervoor te zorgen dat jij je doel kan bereiken.

Eenvoudige pricing

We begrijpen dat de kosten van je bedrijf kunnen oplopen en ingewikkeld kunnen worden. Ons prijsmodel zorgt ervoor dat je weet waar je geld wordt besteed. Jij stelt de factuur structuur op en wij regelen de rest.