Als je alles wil weten over wat de cloud te bieden heeft

It’s time to Intercept

img-description

Van infrastructuur naar innovatie

Independent Software Vendors die gebruik maken van Infrastructure as a Service (IaaS) en Platform as a Service (PaaS) worden niet alleen efficiënter, zij worden ook innovatiever. In dit artikel leg ik uit waarom ISVs die IaaS en PaaS services gebruiken meer tijd hebben om zich te onderscheiden van concurrenten.

Lees meer
img-description

Met vertrouwen migreren naar de Cloud

In dit artikel over de voordelen van Azure Cloud Solutions geeft Cloud Solution Architect Pieter de Bruin zijn visie op de nieuwste ontwikkelingen in agile development en de voordelen van ontwikkelen op Azure Cloud.

Lees meer
img-description

Intercept zoekt Azure helden

We zijn een hecht team en zoeken een top IT'er met passie voor de nieuwste technologieën zoals Azure en Office 365? Kom bij Intercept en verdien een Surface.

Lees meer
img-description

Modernize uw Apps met Docker in Azure

Docker maakt het mogelijk uw bestaande applicaties te verpakken in een lichtgewicht, verplaatsbare container. Hiermee is het installeren van applicaties net zo eenvoudig als op uw smartphone.

Lees meer
img-description

Azure workshop op uw kantoor

Leer alles over Azure tijdens de Intercept Azure 101 workshop op uw kantoor. Een ervaren consultant geeft u inzicht in de mogelijkheden en deelt de praktijkervaring van Intercept.

Lees meer
img-description

Intercept haalt 3 keer Microsoft Goud

Intercept heeft de drie belangrijkste Microsoft Gold competities binnengehaald. Naast Gold Cloud Platform heeft Intercept nu ook de Gold Cloud Productivity en Gold Datacenter competentie behaald.

Lees meer
img-description

Update: The Passion 2017 in Azure

Traditionele hosting oplossingen bleken de afgelopen jaren bij lange na niet afdoende te zijn om de enorme toestroom van bezoekers aan te kunnen tijdens dit evenement.

Lees meer
img-description

Exchange 2007 end of life

Vanaf 11 april 2017 is Exchange 2007 End of Life. Organisaties die nog gebruik van deze versie maken, wordt geadviseerd te upgraden naar Exchange 2016 of de stap te maken naar Office 365.

Lees meer