Office 365

Geef uw mensen met Office 365 de vrijheid om waar en wanneer dan ook te werken.

Office 365 Enterprise

Met Office 365 kunt u overal toegang geven tot zakelijke e-mail, functies voor het delen van bestanden en onlinevergaderingen, zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Run uw bedrijf met services die speciaal zijn ontwikkeld voor ondernemingen.

Beveiliging, compliance en privacy zijn ingebouwd in Office 365 om de beveiliging van uw bedrijfsgegevens te garanderen. Office 365 voldoet aan belangrijke wereldwijde normen, zoals HIPAA, FISMA en ISO 27001, en levert toonaangevende best practices bij datacenterontwerp en preventie van gegevensverlies. U kunt eenvoudig aan complexe wettelijke bepalingen voldoen en tegelijkertijd de volledige controle houden over uw gevoelige gegevens.


Programma’s die werken. Overal

Kies voor de vrijheid om te werken op een manier die het best is voor zowel teams als personen. De zakelijke gebruiker van vandaag wil een meer intuïtieve technologie, ononderbroken services en de vrijheid om te werken waar en wanneer dat nodig is. Met behulp van Office 365 is dat mogelijk!

Office 365 edities

Van Office 365 Business Essentials tot Office 365 Enterprise E5, Intercept is als Microsoft Cloud Partner van het eerste uur in staat u te adviseren én assisteren.

Intercept heeft ruime ervaring

Onze enthousiaste engineers en consultants staan altijd voor u klaar en hebben ruime ervaring met het migreren en beheren van moderne Office 365 omgevingen. Wij hebben ook ruime ervaring met de migratie van Exchange naar Office 365 en het hybride koppelen van een on-premises omgeving met Office 365 en Azure middels ADFS.

Office 365 en Azure

Office 365 ondersteund devices en oplossingen van alle merken. Deze unieke propositie maakt Office 365 tot de meest gebruikersvriendelijke cloud dienst voor bedrijven en organisaties. Naast onze ervaring met Office 365 heeft Intercept ook ruime ervaring met de Microsoft Azure Cloud. De combinatie van Office 365 en Azure is zeer krachtig en flexibel.

Meer informatie

Indien u interesse heeft in Office 365 of Azure dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Intercept is Microsoft Gold Cloud Platform Partner en Tier-1 Cloud Solution Provider.

 

Microsoft Gold Cloud Platform partner