Over ons

Intercept helpt organisaties slimmer en flexibeler met hun IT infrastructuur en beveiliging hiervan om te gaan. Dit doen wij door de inzet van Microsoft Azure. De mogelijkheden en toepassingen van de Public Cloud platform zijn eindeloos. Wij gebruiken Azure om organisaties te helpen kosteffectief én efficiënt om te gaan met hun IT. Azure is de toekomst en biedt flexibiliteit, geen investeringen vooraf en betalen naar gebruik! Daarbij ondersteunen wij uw IT infrastructuur met onze fanatieke 24 x 7 support organisatie, die tot het uiterste gaat.
 
Intercept is geboren in het Cloud tijdperk. We zijn ISO 27001:2013 gecertificeerd, NEN 7510 compliant, Microsoft Gold Cloud Platform partner, Microsoft Gold Cloud Productivity partner, Microsoft Gold Datacenter Partner én Microsoft Cloud Solution Provider (CSP), Tier-1.

Onze passie

Onze passie is met de nieuwste technieken van Microsoft en het Azure Cloud Platform flexibele en betrouwbare IT infrastructuren te bouwen. Wij lopen voorop in kennis en gedreven door enthousiasme en ambities zijn wij experts in ons vakgebied.

Ons merk

Intercept® is een geregistreerd handelsmerk van Intercept BV.

Onze bijdrage

Intercept vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen cruciaal voor een succesvolle toekomst. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor Intercept dat economisch succes en groei hand in hand gaan met respect voor mens en maatschappij. Als high tech onderneming nemen we graag het voortouw in de realisatie van onze doelen. Kinderen zijn onze toekomst, we steunen daarom sinds de oprichting van onze onderneming een groeiende groep goede doelen en stichtingen met oog voor kind en gezin. Wij steunen het Ronald McDonald Kinderfonds, Make a Wish, Code Uur, Fitkids en KiKa.

Ronald McDonald KinderfondsMake a Wish KiKa Code Uur Fitkids