PRTG network monitor

PRTG is dé award-winning monitor tool voor de gehele IT infrastructuur, van servers tot switches en van on-premises tot de Cloud.

Bestel PRTG

PRTG ondersteunt een breed scala aan systemen en maakt gebruik van alle standaard monitoring protocollen. Waaronder PowerShell, SNMP, WMI, SSH, DICOM, HL7 en nog veel meer. PRTG kan automatisch de hele IT omgeving discoveren en heeft voor duizenden programma's, OS'en en componenten een intelligente sensor. Doordat PRTG geen agents gebruikt is de installatie en het onderhoud zeer eenvoudig.

PRTG Apps

PRTG biedt een gebruiksvriendelijke Web Interface en een geavanceerde Enterprise MMC, maar ook apps voor alle platformen. Als eerste monitoring oplossing biedt PRTG ondersteuning voor alle platformen, Windows, IOS en Android. Deze apps zijn gebruikersvriendelijk en ondersteunen notifications zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw infrastructuur.

PRTG Video's en Webcasts

Op de Paessler video site vindt u een uitgebreide verzameling van interessante video’s waar u PRTG in actie kunt bekijken. Op de site staat de installatie uitgelegd en krijg u een duidelijk beeld waarom PRTG zo uniek is. Wilt u nog meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een demonstratie of Proof of Concept in uw omgeving.

PRTG is volop in beweging

PRTG loopt voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Zo worden nieuwe programma's en systemen direct ondersteund. Een uitgebreid en actueel overzicht van PRTG releases is beschikbaar via de New Features per Quarter pagina.

PRTG is global

PRTG heeft meer dan 150.000 klanten wereldwijd en is in gebruik bij 70% van de Fortune 100 companies. PRTG is een moderne monitoring totaaloplossing ontwikkeld door het Duiste bedrijf Paessler AG.

Meer informatie

Indien u interesse heeft in PRTG neem dan vrijblijvend contact met ons op via sales@intercept.nl.

Contact

PRTG kopen

Intercept is reseller van PRTG en levert u deze zeer voordelig (list price Paessler).

Ook levert Intercept u graag een dag gratis PRTG-consultancy bij aanschaf van een PRTG 1000 licentie of hoger. Hiermee wordt PRTG direct goed in uw omgeving geplaatst en leert u van een gecertificeerde PRTG specialist de ins & outs van PRTG.

Bestellen